Nature Journey (halk.100cm)

400,00


"Nature Journey" on ihastuttava abstraktin tyylinen taidemaalaus, joka on maalattu kierrätysmateriaalista valmistetulle levylle eli PET-huopalevylle <3 

Teos on maalattu akryylimaaleilla PET-huopalevylle, jonka halkaisija on 100 cm (paksuus 8 mm). 

Tämä akustiikkalevy on Soften Oy:n Turussa kotimaisesta materiaalista valmistama eli 100% polyesterihuovasta, joka valmistetaan sertifioidusti kierrätetyistä PET-pulloista. PET-huopalevy on luokiteltu sisäilmaluokkaan M1 sekä rakennusmateriaalien paloluokkaan B-s, d0. Huom. em. akustiikkaluokka on siis määritelty ennen taidemaalaamista. Tähän teokseen on käytetty aika paljon akryylimaalia, joten akustiikkaominaisuudet eivät ole kovin hyvin säilyneet, mutta ne ovat kuitenkin paremmat kuin esimerkiksi normaalilla taidemaalauksella, joka on maalattu pingotetulle kankaalle. 

 

Soften Oy on lisännyt teoksen taakse valmiiksi Velcro-tarrat seinäkiinnitystä varten. Levyssä on myös reikä ripustusta varten. Voit toki käyttää halutessasi myös jotakin muuta kiinnitysratkaisua.  

Toimitus kuuluu hintaan. 

 

Huomasithan, että maalauksesta on useampi kuva <3 Ainakin tietokoneella tai tabletilla katsottaessa pääset käyttämään ns. zoomausta menemällä valitun aktivoidun kuvan kohdalle. Tällöin kuvan viereen tulee suurennettu ympyrä valitusta kohdasta.

Selaa myös nämä tuoteryhmät: TAIDEMAALAUKSET, Abstraktilla tyylillä, Levyllä